top of page
Marstang logo orange.png

lækkert og lokalt i hjertet af marstal

kirkestræde 16, marstal

 

åbningstider juli og august

man, ons, tors, fre, lør og søn 10-17

særlige åbningstider:

ønsker du aftensmad? klik her for at læse om vores restaurant mad og vin

 

Marstang-176.jpg
MARSTANG CAFÈ: Welcome

OM OS

vi er to unge piger fra henholdsvis københavn og norge, som begge har en passion for mad, kaffe, lækker vin og gode råvarer. vi åbnet marstang café med ønske om at bringe liv og en masse god stemning til byen hele året rundt.

Marstang-23_edited.jpg

PÅ MENUEN

maden vi serverer på marstang er sund og lækker. vi stræber efter at bruge så mange lokale råvarer som muligt og vil gerne møde alles preferencer. derfor kan flere af vores retter fåes veganske med mulighed for tilvalg af kød på toppen. kontakt os for specielle ønsker i forhold til allergier - vi er sikker på det kan løses!

klik her for at se hele menuen

Marstang-44_edited.jpg
IMG_9501.heic
IMG_7507.heic

bread bowls

gør den til din egen

vores bread bowl serves i surdejsbrød og er det perfekte sammensatte måltid. vi serverer supper og gryderetter lavet på lokale råvarer som skifter efter sæson. du vælger selv om du vil have den vegansk, vegetar eller med kød.

den søde tand

caféhygge

lyst til kaffe og noget sødt? intet problem, vi har dig! vi elsker at eksprementere med bær og grøntsager i vores bagevarer og selvfølgelig gerne lokale råvarer!

læskende

kaffe? vin? øl? sodavand?

med lokalt ristet kaffe fra Dynamo, vin og Ærøøl på fad eller økologiske sodavand er vi helt sikre på at vi nok skal finde lige det der passer til dig.

KONTAKT

kirkestræde 16, 5960 marstal

+45 93 60 72 63

  • Instagram
  • Facebook

TAK

bottom of page